Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

 

Oros település határában a 41-es főút 9-es km-nél 2 személyautó karambolozott. A félpályás útzár mellett, váltakozó irányú a forgalom.

Böhönye településen a Szabadság úton a 68-as főút 60-as km-nél egy személyautó az út menti árokban hajtott. A fél útpályát lezárták, váltakozó irányú a forgalom.
 

***

Az M15-ös autóút kétszer két sávossá történő bővítése kapcsán november 19-én, hétfőn a délelőtti órákban lezárják az autóút 14-es jelű rajkai kijáratát. Ezért a csomópontban az M1-es autópálya irányából érkezőknek nem lehet majd kihajtani Rajka felé. Az M1-es autópályán Hegyeshalom, Győr, illetve Jánossomorja felől érkezőknek a terelőutat sárga táblák jelzik majd az M1-es autópályán, az M15-ös autóúton, az 1-es, a 15-ös, a 86-os és a 101-es jelű főúton. A terelés kiépítése után a korlátozás várhatóan az év végéig érvényben lesz.

Pest megyében, Örkény átkelési szakaszán helyi rendezvény miatt vasárnap éjfélig lezárták a vasútállomáshoz vezető Kossuth Lajos utca egy rövid szakaszát. A forgalmat mellékutcákra terelték át.

Az M7-es autópályán a 26-os km-ben lévő Tárnoki pihenő felújítását mindkét oldalon befejezték, a délutáni óráktól már újra használhatják azt az autósok.

* * *

Indulás előtt: Útinform szolgálatunk diszpécserei 0-24 órában fogadják hívásukat a +36-1-336-2400-s telefonszámon, ezen kívül a www.utinform.hu-n is számos hasznos információt találhatnak. Ha Budapesten belül indulnak útnak, a BKK Infó segítségét kérhetik, elérhetőségeiket megtalálják a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a BKK Infó mobil applikációt is igénybe vehetik. Tervezzék még optimális útvonalukat még mielőtt útra kelnek, induljanak el időben!

Ha már úton vannak: ha tehetik, használjanak autós navigációs applikációkat. A WAZE és a Google Maps iOS és Android készülékekre is elérhető. Mindkét alkalmazás hasznos segítséget nyújthat.

* * *