Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.


A 7-es főúton, Fehérvár belterületén a Budai úton a Fiskális út közelében, motoros ütközött személyautóval. A Nagyszombat utca felé tartókat, a helyszínelés idejére az ellenkező irány sávján engedik a rendőrök.

Gyömrő belterületén, a Bajcsy Zsilinszky út és az Annahegyi utca kereszteződésénél három jármű karambolozott. A fél útpályát lezárták a helyszínelés idejére.

Erős a forgalom az M1-M7-es autópálya közös szakaszán Budaörs térségében, mindkét irányban telítettek a sávok. A Budaörsi repülőtérhez vezető utakon is élénk a jármű forgalom  az esti órákig tartó nagyszabású honvédelmi rendezvény miatt.


                                                                 * * *
Megváltozott a forgalmi rend a 4-es főút Üllőt elkerülő szakaszán, a Gyömrői úti kereszteződésnél. A jelzőlámpát kikapcsolták, a forgalmat pedig az új körforgalmakon keresztül az új felüljárón engedik. Javasoljuk, hogy a Szolnok felé irányuló tranzitforgalom az M5-ös autópálya - 405-ös főút útvonalat válassza, illetve javasolt kerülőút a Szolnok felől érkezőknek a Monor-Péteri összekötőúton át a 31-es főút.

Az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalán Siófoknál a felújítási munka befejeződött, így megszűnt a forgalomterelés is a 94-es és a 104-es km-nél, a forgalom ismét két sávon halad mindkét irányban.
                                                                   * * *