Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M0-s autóúton, az M5-ös autópálya irányába vezető oldalon, Nagytétény térségében araszolnak a járművek, 10-15 perces az időveszteség.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Bicske közelében aszfaltoznak. A 42-es és a 40-es km között a külső és a leállósávot elkerítették a járművek elől, így várhatóan este 7.00 óráig csak egy sávon haladhat a forgalom, emiatt lassabb haladásra, és 10 perces plusz menetidőre számítsanak!

A 4-es főúton, Fegyvernek és Kenderes között kigyulladt egy szőnyeget szállító kamion. A 136-os km-nél a főutat lezárták, a rendőrség a forgalmat Bánhalma felé tereli el. Debrecen és Bocskaikert között pedig a 236-os km-nél árokba hajtott egy személyautó, ott félpályán haladhat a forgalom.

A 44-es főúton, Kunszentmárton belterületén az 52-es km-nél két kamion ütközött össze. A főutat lezárták, a forgalmat elterelik.

* * *

Az M0-s autóút Csepel-szigeti csomópontjaiban a hétvégén átépítették a tereléseket.
- az M0-s autóút - M1-es autópálya felé vezető oldalán -, a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópont lehajtó ágát megnyitották és ezzel egyidőben a következő, halásztelki csomópont lehajtó ágát, a 16-os km-nél viszont lezárták.
Az M5-ös autópálya irányából érkezők a Csepel-szigetre így már csak Szigetszentmiklósnál tudnak kihajtani. Ha azt elmulasztják, leghamarabb az M6-os autópálya csomópontjában  tudnak visszafordulni. 

Fontos információ, hogy a szigetszentmiklósi kijárat megnyitását követően
-   az M1-es felé a felhajtás továbbra sem lehetséges,
-  illetve a pihenőbe és a benzinkútra kihajtók nem tudnak visszatérni az autóútra az M1-es felé, ezért a halásztelki csomópontig terelőutat jelöltek ki a szigeten, mert csak ott lehet újra elérni az M0-st.