Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M1-es autópályán Tatabányánál a 61-es km-nél a terelést építik ki, ezért a főváros irányába a forgalom a leállósávon haladhat. A munkaterület mögött lelassul a forgalom, a menetidő 15-20 perccel nőhet.

Egy személygépkocsi kidöntött egy jelzőlámpa oszlopot Vácon, 2-es főút 33-as km-nél. A Földvári téri csomópontban félpályás lezárást vezettek be, rendőrök segítik a közlekedést. 

* * *

 Indulás előtt: Útinform szolgálatunk diszpécserei 0-24 órában fogadják hívásukat a +36-1-336-2400-s telefonszámon, ezen kívül a www.utinform.hu-n is számos hasznos információt találhatnak. Ha Budapesten belül indulnak útnak, a BKK Infó segítségét kérhetik, elérhetőségeiket megtalálják a www.bkkinfo.hu oldalon, illetve a BKK Infó mobil applikációt is igénybe vehetik. Tervezzék meg optimális útvonalukat még mielőtt útra kelnek, induljanak el időben!

Ha már úton vannak: ha tehetik, használjanak autós navigációs applikációkat. A WAZE és a Google Maps iOS és Android készülékekre is elérhető. Mindkét alkalmazás hasznos segítséget nyújthat.