Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

A gyorsforgalmi-és főúthálózaton történt balesetről, torlódásról nem érkezett bejelentés.

* * *

Az M1-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, a 16-os km-nél átépítették a terelést. Pár száz méterrel előbb lehet a külső és a leálló sávon keresztül kihajtani az M0-s autóút déli szektorára az M5-ös autópálya felé!

Az M1-es és az M7-es autópályák közös szakaszán, a budaörsi bevásárlóközpontnál az autópálya fölötti hídon befejeződött a munka. A hídon már a körforgalom szabályi szerint kell közlekedni, és a főváros felől érkezők is felhajthatnak a körhídra.

A magyar-szlovák határszakaszon átadták a nemzetközi személy és teherforgalom számára a 2x1 sávos komáromi Monostori Duna-hidat, melynek az egyik oldalán gyalogjárda, a másikon kerékpárút vezet át. A hidat nehéz gépjárművek és munkagépek is használhatják, az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően, határellenőrzés mellett.

A 8-as főúton Veszprém és a litéri elágazás között, útépítés miatt lezárták a városközpont felé vezető külső sávot. A 47-es km-nél, mindkét irány forgalmát a főúttal párhuzamosan kiépített terelőútra irányították.
Veszprém elkerülő szakaszán, a Balatonalmádi csomópontot átépítik, emiatt lezárták, a forgalmat a közeli ipari parkon, illetve a 73-as főúton keresztül terelik.

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse a rendőrség honlapját:  http://www.police.hu