Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események.

Az M0-s autóúton, az északi szakaszon, az M2-es autóút csomópontja és a káposztásmegyeri (Dunakeszi dél) kijárat között aszfaltoznak. A Megyeri híd felé a 70-es és a 73-as km között a belső sávot lezárták. A munkaterület mögött néhány km hosszan torlódik a forgalom. A menetidő a szakaszon fél órával megnő.

Az M0-s autóúton, az 51-es főút csomópontjában ma aszfaltoznak, ezért lezárták az M5-ös felé a bajai kijáratot. Az M1-es autópálya irányából érkezők a 23-as jelű kijáratnál nem tudnak Dunaharaszti és a Logisztikai központ felé sem kihajtani, kerülni az 5-ös főúti csomóponton keresztül visszafordulva lehet, majd az M1-es autópálya felé vezető oldalról lehajtva érhető el az 51-es főút Baja felé. A korlátozás várhatóan este 7 óráig tart.

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé a 164-es km-nél, Hejőkürt térségében lezárták  külső sávot, és hatósági tevékenység miatt rövid időszakokra a forgalmat is megállítják.

Az M85-ös autóúton, Győr felé a 12-es km-nél, Kóny térségében egy műszaki hibás teherautót mentenek, a külső sáv zárása mellett.

A 85-ös főút 39-es km-énél, Kapuvár és Veszkény között korábban baleset történt. Jelenleg félpályán, rendőri forgalomirányítás mellett haladhatnak a járművek.

Határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu