Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M0-s autóút déli szakaszán a 11-es és a 13-as, valamint a 22-es és a 24-es km között mindkét oldalon a belső sávot lezárták, mert műszaki átjárókat alakítanak ki a későbbi forgalomterelésig. A munkaterületek mellett két-két sáv használható, 60-as sebességkorlátozás mellett. Mindkét munkaterület mögött jelentős a torlódás. Az erős forgalom miatt az M1-es autópálya irányába már az M5-ös autópálya csomóponttól torlódnak a járművek. Megnövekedett menetidővel számoljanak az arra autózók!

Az M0-s autóút keleti szektorán, a Megyeri híd felé vezető oldalon a 44-es km-nél munkavégzés miatt a belső sávot lezárták. Torlódik a forgalom. 10-15 perc menetidő növekedéssel kell számolni.

Az M3-as autópályán, Füzesabony közelében a főváros felé a 116-os km-nél baleset történt, a külső sávot lezárták.

Az M7-es autópályán, - Polgárdi térségében - Budapest felé a 80-as km-nél burkolati jeleket festenek fel, mozgó terelés mellett. A munkaterületnél lelassult a haladás, torlódnak a járművek. 10-15 perc menetidő növekedéssel számoljanak!

Az M51-es autóúton, az M0-s autóútra való felhajtás előtt az M1-es autópálya irányába  lelassult a haladás, torlódik a forgalom.

A 37-es főúton, Sárospatak közelében az 59-es km-nél két személyautó ütközött össze. A fél útpályát lezárták.


Az erős forgalom miatt torlódnak a járművek a főváros felé az M2-es autóúton Göd és Dunakeszi térségében, az M5-ös autópályán az ócsai csomóponttól, valamint az 51-es főúton Dunaharaszti térségében. Hosszabb menetidővel számoljanak!

 

Határátkelő infók:

Hegyeshalomnál az M1-es autópálya határátkelőnél a kilépő oldalon zavartalan a forgalom.

Az M5-ös autópályán a röszkei határátkelőnél a kilépő oldalon fél órát meghaladó a várakozási idő.

* * *

Az aktuális munkavégzésekről, vagy útállapot-időjárás miatti korlátozásokról, lezárásokról a "Válogatás az Útinform ma érvényben lévő híreiből" menüpont alatt, vagy honlapunk térképes nézetében a kívánt térségre vagy útszámra keresve tájékozódhat!