Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Az M0-ás autóút déli szektorában, a Megyeri híd felé vezető oldalon az M5-ös autópálya előtt a 29-es és a 30-as km között a felületi repedéseket öntik ki. A munkaterület mellett csak a belső sávon lehet haladni, emiatt időnként 1-2 km-es torlódás alakulhat ki.

Az M1-es autópályán a nagyfelületű burkolatjavítás miatt Budapest felé a tatabányai szakaszon a 60-as km-nél, illetve Tatabánya és Szárliget között mindkét irányban lassulásra számítsanak!

Az M1-es autópályán Hegyeshalomnál a határátkelőnél a kilépő oldalon zavartalan a forgalom.


- - - - - - - - - - - - - - -

Az M5-ös autópályán, április 23-án a reggeli óráktól - várhatóan 2 napig - a 74-es jelű, Kecskemét észak csomópontban korlátozzák majd a főváros felé a felhajtást. A forgalmat az autópálya Szeged felé tartó oldalára terelik, és a következő, 86-os jelű Kecskemét nyugat csomópontban lehet majd visszafordulni Budapest felé. A terelő utat sárga táblák jelzik. A 44-es és a 445-ös főutak csomópontjában a járműveket a Kecskemét dél csomópont felé, az 54-es főúton keresztül terelik el. Kecskeméten belül a fontosabb csomópontokban sárga táblák jelzik a terelő utat.