Balesetek, torlódások, rendkívüli közlekedési események

A közúti közlekedés folyamatosságát, biztonságát befolyásoló körülmények, események.

A 4-es főút Abonyt elkerülő szakaszán a 92-es km-nél korábban egy kamion, egy teherautó, egy kisteherautó és egy személykocsi ütközött össze, a terelés véget ért, de még csak a fél útpálya járható.

Az M1-es autópályán Hegyeshalom felé a 18-as km-nél tengelysúly mérő berendezést telepítenek, csak a kapaszkodó sáv járható 1-2 km-es a torlódás, a torlódásban korábban egy személykocsinak ütközött egy autóbusz, ott is csak egy sávon lépésben halad a forgalom, a baleset okozta torlódás már az M0-s autóúton is érezteti hatását.

Az M3-as autópályán, a 13-as és 15-ös km között javítják a hidat. A Budapest felé haladókat a leálló sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. (Fontos tudnivaló, hogy az M0-s autóútra csak a jobb szélső sávból lehet áthajtani, ezért akik az M0-sra tartanak, ne hajtsanak át a szembejövő belső sávra!)

Az M7-es autópályán a Letenye felé vezető oldalon az 56-os és az 58-as km között burkolatjavítás miatt a külső sávot lezárták.

Hegyeshalomnál az M1-es autópálya, valamint az 1-es főúti határátkelőnél a ki- és a belépő személyforgalom folyamatos, viszont a kilépő kamionsor most 1 km hosszú.